Lose oder in Rispen – jede Tomate, die die Genossenschaft verlässt, zeichnet sich durch einen hervorragenden Geschmack, Gesundheit sowie festes Fruchtfleisch und eine gleichmäßige Farbe über die ganze Fläche aus. Mit ihrer regelmäßigen Form, ohne Verwachsungen und Beschädigungen, sind sie bei kritischen Verbrauchern beliebt. 2005 wurde das Standardsortiment um Specials ergänzt.

 

tomatoes

Kwaliteit

100% van de Hoogstraten tomaten is GlobalGap gecertificeerd en alleen de beste kwaliteit krijgt het Flandria keurmerk. Dit garandeert tomaten die geteeld zijn met respect voor mens en natuur.

Onze coöperatie is voor tomaten toonaangevend in België met jaarrondproductie en een breed assortiment. Elk jaar verhandelen we meer dan 100.000 ton tomaten

Jaarrond productie

Smakelijke Hoogstraten tomaten zijn het hele jaar rond verkrijgbaar. De zomermaanden kennen natuurlijk de grootste aanvoer. Maar dankzij teelt met belichting kan u er ook tijdens de feestdagen van genieten.

Onze tomaten worden enkel in serres op hoogte geteeld. Zo hangen de rijpe vruchten altijd naar beneden, op plukhoogte en de bloemen voor bestuiving bovenaan. Substraatteelt is regel in de hedendaagse tomatenteelt. De planten staan niet meer met hun wortels in de grond; ze wortelen in bodems, meestal gemaakt van steenwol.

Erdbeeren
Tomaten
Paprika
Specials
Gurken
Kirschen
Beeren